Vaníliapuding

  • Teljes elkészítési idő20 perc

    Hozzávalók

    • 5 db bio tojássárgája
    • 2 evőkanál bio eritrit
    • 2 dl bio kókusz-főzőkrém
    • 2 evőkanál natúr kollagén (füvet legelt marhából származó)
    • 1 evőkanál kollagén zselatin (füvet legelt marhából származó)
    • 1 késhegynyi bio vanília-őrlemény

    Elkészítés

    1

    A tojások sárgáját keverjük ki eritrittel, tegyük fel közepes lángon főni. Adjuk hozzá a vaníliát, a kókuszfőzőkrémet, majd a natúr kollagént. Keverjük csomómentesre. Végül adjuk hozzá az azonnal oldódó zselatint. Keverjük csomómentesre. Ha nem sikerül csomómentesre kikeverni, turmixoljuk össze. Tehetünk bele gyümölcsöt, vagy összekeverhetjük kókusztúróval és készíthetünk belőle pudinggombócot, amit szintén megtalál a receptek között.

    Megosztás