Bébiétel

Mind a(z) 13 találat megjelenítése

Bébiétel

Miért csak ezeket a készítményeket kínáljuk?

Fedezze fel a tápláló és ízletes bébiétel választékunkat, amely kifejezetten a legkisebbek igényeire lett szabva. Kíméletesen elkészítve, hogy megőrizzük a friss zöldségek és gyümölcsök természetes ízét és tápanyagtartalmát. Ezek a bébiételek tökéletes választást jelentenek a babák első ízélményeihez. Teljesen természetes, adalékanyag- és cukormentesek; ezek a bébiételek nagyon jó választások a gyorsan fejlődő szervezet számára. Válassza a bébiétel választékunkat, hogy gyermeke egészséges, kiegyensúlyozott és ízletes étrendet kapjon az élet első fontos szakaszában.

Babasarok

Receptek

Gesztenye

A gesztenye szokott ízleni a babáknak, édeskés íze a legválogatósabb gyerekeket is leveszi a lábáról.

Gesztenyefőzelék

Hozzávalók: 2 kanál bio édesítetlen gesztenyepüré és 2 kanál édesítetlen édesburgonyapüré. Keverjük össze a két összetevőt és nézzük meg mennyire ízlik a babának. Ha szükséges anyatejjel vagy forralt vízzel hígíthatjuk.

Alma

Almás édesburgonya

Hozzávalók: 2 kanál almapüré, 2 kanál édesítetlen édesburgonyapüré
Keverjük össze a két összetevőt és nézzük meg mennyire ízlik a babának. Ha szükséges anyatejjel vagy forralt vízzel hígíthatjuk.

Almapüré kókusztúróval

Hozzávalók: 2 kanál almapüré, 2 kanál kókusztúró. Keverjük össze a két hozzávalót. és nézzük meg mennyire ízlik a babának. Ha szükséges anyatejjel vagy forralt vízzel hígíthatjuk.

Alma-sütőtök

Hozzávalók: 2 kanál bio almapüré, 2 kanál bio sütőtökpüré.
Keverjük össze a két összetevőt és nézzük meg mennyire ízlik a babának. Ha szükséges anyatejjel vagy forralt vízzel hígíthatjuk.

Almás gesztenyepüré

Hozzávalók: 2 kanál bio almapüré, 2 kanál bio édesítetlen gesztenyepüré. Keverjük össze a két összetevőt és nézzük meg mennyire ízlik a babának. Ha szükséges anyatejjel vagy forralt vízzel hígíthatjuk.

Sütőtök

Sütőtökös-gesztenye

Hozzávalók: 2 kanál bio édesítetlen gesztenyepüré, 2 kanál bio sütőtökpüré. Keverjük össze a két összetevőt és nézzük meg mennyire ízlik a babának. Ha szükséges anyatejjel vagy forralt vízzel hígíthatjuk.

Sárgarépa

Sárgarépa-alma ital

Hozzávalók: 2 kanál bio almapüré és 1 dl bio répalét és 1 dl anyatejet összeturmixolunk

Rizs

Főzzünk puhára két evőkanálnyi bio pudingrizst körülbelül tizenöt perc alatt, öntsük le róla a vizet, majd turmixoljuk össze a rizst némi anyatejjel.