SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A WEBÁRUHÁZ ELÉRHETŐSÉGEI:

+36 70 648-18-77
e-mail: info@drlenkeicleanfood.hu

CSOMAGKÜLDÉSI RENDSZERÜNKRŐL

Megrendeléseit a GLS futárszolgálattal 1-3 munkanapon belül tudjuk kiszállíttatni a kért címre!
Szerződött partnereink, a GLS Futárszolgálat, nagy tapasztalattal, biztonságosan és kedvező feltételekkel, utánvétes formában és bankkártyás fizetés esetén egyaránt kiszállítja az Ön által kért termékeket.
A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1-3 munkanap) NAPKÖZBEN, 8.00-17.00 között a Futárszolgálat által előre jelzett várható kiszállítási időpontban fogadni tudja az utánvétes küldeményt!
Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézség kezelése érdekében.
Az Ön által megrendelt termékeket a beérkező megrendelések mennyiségétől függően 1–3 munkanapon belül tudjuk kiszállítani az Ön által megadott címre.

  • Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
  • A GLS e-mailben értesíti Önt, hogy a csomagja másnap kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.
  • A GLS a kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést küld, mely tartalmazza a futár és az ügyfélszolgálat telefonszámát is.
  • A GLS SMS-ben tájékoztatja Önt a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban, az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.
  • A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést kap a GLS-től, és a levélben található linken keresztül Ön kérheti a kiszállítást egy új időpontban.

 

A szállítási díjak az alábbiak (az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t):

GLS csomag bankkártyás fizetéssel 1.590 Ft
GLS csomag utánvéttel: 1.790 Ft

A fenti díjak a Dr. Lenkei Clean Food Kft. által a megrendelt termékekről kiállított és a csomagban mellékelt számlán továbbszámlázott szolgáltatásként (közvetített szolgáltatásként) szerepelnek!

FIZETÉS

  1. A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak történik, készpénzben vagy bankkártyával, az áru átvételekor.
  2. A vételár kiegyenlítése bankkártyával is történhet a webáruházban. A kiszállítás ez esetben is a választott futárszolgálattal történik.

Bankkártyás fizetés esetén a kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Mobil Kft. SimplePay fizetési oldalára irányítjuk, ahol a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “SimplePay” fizetési módot válasszák ki, majd a SimplePay fizetési oldalán a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját adják meg. VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro típusú bankkártyával tud fizetni, amennyiben a kártyakibocsátó bankja kártyájához engedélyezte az online fizetési lehetőséget.

A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést kap a GLS-től, és a levélben található linken keresztül Ön kérheti a kiszállítást egy új időpontban.
FONTOS! A Futárszolgálat kétszer kísérli meg az újbóli kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.