Karfiolrizs-tócsni

  • Teljes elkészítési idő45 perc

    Hozzávalók

    • karfiolrizs (a karfiolrózsákat aprítógépben daráljuk rizsszem nagyságúra) – kb. 1 nagyobb fej bio karfiolból
    • 1 mérőkanál MCT-por
    • 3 bio tojás
    • 1/2 teáskanál bio szárított bazsalikom vagy friss bazsalikom
    • vegán mozzarella (reszelve)
    • 1 dl bio kókuszkrém
    • 3 evőkanál bio rizsliszt
    • 1 evőkanál bio kókuszliszt
    • 1 csipet asafoetida (fokhagyma helyettesítésére)
    • 1/4 teáskanál só
    • csipetnyi bio bors
    • 1 csipet szódabikarbóna
    • 1 evőkanál citromlé

    Elkészítés

    1

    Keverjük össze a hozzávalókat, majd sütőpapírral bélelt tepsiben tegyük a sütőbe. 180 fokon süssük 30 percig.

    Megosztás