Mandulaliszt-kenyér

  • Főzési / sütési idő12 perc
  • Teljes elkészítési idő20 perc
  • Adagok száma8 db

    Hozzávalók

    • 165 gramm bio mandulaliszt
    • 1 kis csipet szódabikarbóna
    • 55 gramm megolvasztott ghee vagy vaj
    • 2-3 evőkanál bio kókusz-főzőkrém
    • 3 bio tojás

    Elkészítés

    1
    • Melegítsük elő a sütőt 180 fokos hőmérsékletre.
    • Töltsük egy tálba a mandulalisztet és a szódabikarbónát, és alaposan keverjük össze.
    • Öntsük az olvasztott vajat és a kókuszfőzőkrémet a tálba, és alaposan keverjük össze (elektronikus kézi keverőt használok).
    • Ezután adjuk hozzá a tojásokat és keverjük tovább, amíg jól össze nem keverjük.
    • A kész tésztát evőkanállal kanalazva tegyük rá zsírpapírral kibélelt sütőlapra.
    • Süssük 180 fokon 12 percig.

    Megosztás