Kínai kel főzelék

  • Teljes elkészítési idő45 perc

    Hozzávalók

    • Kínai kel vagy fodros kel
    • Karalábé (a levelét is használhatjuk)
    • ½ póréhagyma
    • Vaj
    • Natúr kollagén

    Fűszerek

    • Pirospaprika
    • bors
    • őrölt édeskömény
    • babérlevél

    Elkészítés

    1

    A karalábét kockákra, a kínai kel csíkokra vágjuk. Vajon pároljuk meg a póréhagymát, szórjunk rá pirospaprikát, majd tegyük rá a felkockázott karalábét és a kínai kel vastagabb húsos részét szintén felkockázva. Tegyünk bele babérlevelet, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg édesköménnyel és engedjük fel vízzel, hogy éppen ellepje. Főzzük, amíg enyhén megpuhul. Amikor elkészült, 4 merőkanállal kiveszünk a lábosból, összeturmixoljuk, teszünk bele egy adag natúr kollagént és öntsük vissza a lábosba. Kicsit még összefőzzük és készen áll a tálalásra.

    Megosztás