Hamis paprikás krumpli

  • Főzési / sütési idő30 perc
  • Teljes elkészítési idő50 perc
  • Adagok száma2

    Hozzávalók

    • 1/4 póréhagyma
    • 1 szál kolbász
    • 4 karalábé
    • vaj
    • pirospaprika
    • natúr kollagén

    Elkészítés

    1

    A megmosott, megtisztított és kockára vágott karalábét lábasba tesszük, megsózzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi és puhára főzzük.
    A póréhagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. Kevés vajat melegítünk egy serpenyőben, beletesszük a hagymát, megpároljuk, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, majd tovább pároljuk néhány percig. Lehúzzuk a lábast a tűzhelyről, megszórjuk a pirospaprikával.
    Amikor a karalábé megfőtt, egy adagot kiveszünk 2-3 merőkanállal, botmixerrel pürésítjük egy adag kollagénnel, vajjal, visszatesszük a lábosba, hozzátesszük a kolbászt és még egy kicsit együtt főzzük.

    Megosztás