Édesköményes, currys karfiol krémleves

  • Előkészítési idő20 perc
  • Főzési / sütési idő25 perc
  • Teljes elkészítési idő45 perc

    Hozzávalók

    • 1 fej bio karfiol
    • 2 fej bio édeskömény
    • 1 adagolókanál Bio csontleves koncentrátum
    • 1 doboz (2 dl) bio kókuszfőzőkrém
    • bio bors
    • bio curry
    • bio petrezselyem

    Elkészítés

    1

    Szedjük rózsáira a karfiolt és vágjuk kockára az édesköményt. 2 nagyobb rózsa karfiolt szedjünk egész apró darabokra.
    Az apró karfiolt tegyük egy tepsibe, öntsünk rá kókuszolajat és süssük meg.
    A rózsákra szedett karfiolt és az édesköményt főzzük meg. Amikor puha, öntsük le róla a főzőlé nagy részét, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg curryvel és adjunk hozzá 1 adagolókanál bio csontlevesport. Tegyük bele a kókuszkrémet és turmixoljuk össze.
    Sült karfiollal és petrezselyemmel tálaljuk.

    Dave Asprey receptje alapján

    Megosztás