Sütőtökös lepény

  • Előkészítési idő15 perc
  • Teljes elkészítési idő1 óra

    Hozzávalók

    • 340 g bio sütőtökpüré (1 üveg)
    • 5 evőkanál bio mandulaliszt
    • 5 evőkanál bio kókuszliszt
    • 3 db bio tojás
    • 2 kávéskanál fahéj
    • 2 ek édesítőszer (bio eritrit)
    • 1 kávéskanál szódabikarbóna
    • 1 tk citromlé

    Elkészítés

    1

    Az egész tojásokat az édesítővel, a sütőtökkel, a fahéjjal, a szódabikarbónával és a citromlével turmixoljuk össze, majd keverjük hozzá a mandulalisztet és a kókuszlisztet. Öntsük a masszát egy kisebb, sütőpapírral kibélelt vagy szilikonos tepsibe. Tetejét megszórhatjuk szeletelt mandulával, kókuszreszelékkel. 180 fokon kb. 35-40 percig sütjük.

    Megosztás