alapítók

Valami igazit, valami maradandót!

Valami igazit, valami maradandót. Ez a gondolat vezérelt bennünket, amikor az első fákat elültettük a Gödöllői-dombság napsütötte lankáin 1997-ben. A kezdetben 10 hektárnyi területet feleségemmel, a 9 éves fiunkkal, valamint nyugdíjas édesapámmal együtt telepítettük. 2006-ban megszületett a kisebbik fiunk. Sajnos édesapám már fentről segít minket.

Tisztán bio, tápláló termékek!

A Zabodál családi biogazdaságban – a kiváló talajnak köszönhetően – a legismertebb csonthéjas magvú gyümölcsöket termesztjük a 20 hektárra bővült területen. Kistarcsai üzemünkben cseresznye, meggy, kajszibarack, fekete bodza és fekete ribiszke gyümölcseinkből készítünk lekvárokat, dzsemeket, gyümölcsleveket, szörpöket és magvas gyümölcsszeleteket. Sem a termelés sem a feldolgozás során nem használunk az élettel összeegyeztethetetlen mérgeket, mesterséges anyagokat.
A gyümölcskészítmények mellett a mandula és mogyoró alapú termékeink is nagyon népszerűek. Ezekből mandulatejet, mandula-és mogyorókrémet, mandulaolajat, valamint marcipánt is készítünk.