Filteres őrölt kávé filterben – 5/50 db – 550/288 Ft/db

3.920 Ft19.450 Ft

SZUPER TISZTA, MIKOTOXINMENTES KÁVÉ – Azért, hogy bizonyítottan a lehető legtisztább kávét kaphassa, minden prémium, filteres őrölt kávé laboratóriumi igazolással rendelkezik, amely szerint rovarirtó- és növényvédőszer-, nehézfém- és penészméreg (mikotoxin) mentes.

Minőségét megőrzi:

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Telefonos információ

+36-70 / 648-18-77

GLS

Szállítási díj: 1.590 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap

Leírás

Energiát adó, ízletes kávé recept:

Keverjen össze egy főzet penészmentes kávét, fűvel táplált marháktól származó vajjal (25-50 g) és tiszta C8 vagy C8-C10 MCT olajjal (1 evőkanál). Turmixolja össze és élvezze ezt a tökéletességet!

Mikotoxinoktól mentes* őrölt kávé filterben
* A Mikotoxinok olyan vegyületek, melyeket különböző penészgombák termelnek. Toxin = méreg

Alacsony savtartalmú, frissen, sötétre pörkölt kávé, gazdag ízvilággal az Egyesült Királyságból. A frissesség megőrzése érdekében a kávéfiltereket fóliába csomagolják. Ez a tökéletes őrlemény akár 25%-kal erősebb kivonatot eredményez.

  • Szuper tiszta kávé.
  • Nem tartalmaz rovarirtó szereket, nehézfémeket, mikotoxinokat.
  • Sötétre pörkölt babkávé alacsony savtartalommal.
  • Intenzív és gazdag ízvilág.
  • Finom, selymesen kellemes, fenséges íz.
Egyéb információ

Gyors megoldás az instant kávé helyett: A kávézás soha nem volt ilyen kényelmes! Néhány versenytársunkkal ellentétben kávéfiltereink merész, azonnali kávé élményt nyújtanak, instant kávé hozzáadása nélkül. Ugyanúgy működnek, mint a normál teafilterek. Ez a megfelelő kávé minden felhajtás nélkül. Mindenkinek szüksége van egy kis kávélöketre!

Használati útmutató: Nyissa fel a fóliát, és tegye a kávéfiltert egy bögrébe. Öntse fel forrásban lévő vízzel, és 4-5 percig hagyja állni.

A kiváló minőséget garantálja:
Lean Caffeine

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.

Megnézem

Visszaadjuk a földnek

A kávéfilterek teljes mértékben komposztálhatóak, a külső csomagolás (fólia) is újrahasznosítható.

A penészgombák és a mikotoxinok

Myco = gomba
Toxin = méreg

A MIKOTOXINOK olyan vegyületek, melyeket különböző penészgombák termelnek. A mikotoxinok között vannak vese- és májkárosítók, sejt-, illetve idegmérgek, rákkeltő hatású vegyületek, illetve hormonháztartást zavaró vegyületek.

Ezek közül az emberre nézve a legfontosabbak az aflatoxinok, az ochratoxin A, a fumonizinek (pl.: fumonizin B1), a trichotecének (pl.: deoxynivaleon), valamint a zearalenon.

E gombák leggyakrabban gabonaféléken, főként búzán, rozson és kukoricán találhatóak meg. A penészgombák részben már a termőterületen (szántóföldi penészek), részben pedig a tárolás során fertőzhetik a növényeket. Mivel a mikotoxinok legnagyobb mennyiségben a héjuktól, magburkuktól meg nem fosztott gabonákban találhatók, főként a teljes kiőrlésű kenyérfélékben, péktermékekben, müzlikben, gabonapelyhekben, tésztákban fordulhatnak elő jelentősebb mennyiségben. Emellett megtalálhatóak gyümölcs alapú italokban, sörben, kávéban és számos kedvelt nassolnivalóban (pl.: aszalt gyümölcsök, dió, mogyoró, pisztácia, mandula). Mivel e vegyületek nagyon ellenállóak különböző környezeti hatásokkal szemben (pl.: hőhatás), ezért a különböző élelmiszer feldolgozási eljárásokkal szemben is ellenállóak. Fogyasztásuk esetén felhalmozódhatnak a szervezetben.

Forrás: Nemzeti Népegészségügyi Központ

A kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik

Az 1986-ban alapított Rainforest Alliance egy nemzetközi non-profit szervezet, amely a trópusi erdők megőrzését tűzte ki célul. Olyan gazdaságilag és társadalmilag életképes fejlesztéseket támogatnak, amelyek megfelelő alternatívát jelentenek az esőerdőket pusztító legeltetés, turizmus, mezőgazdasági gyakorlatok és erdőégetés helyett. A vállalkozások, amelyek megfelelnek a szigorú fenntarthatósági követelményeknek jogosultak használnia Rainforest Alliance logóit, védjegyeit, hogy a termékeik és szolgáltatások megkülönböztethetőek legyenek a globális piacon.

Több mint 100 fajta termény (kávé, kakaó, tea, citrusok, banán, pálmaolaj, virág stb.) nyerheti el a Rainforest Alliance Certified™ logó használatát, amennyiben a farm gazdálkodása megfelel az 1970-es évek óta működő Sustainable Agriculture Network (SAN) követelményeinek. A minősítést tulajdonképpen a SAN biztosítja. Egy minősített gazdaságban tilos az erdőirtás, kötelező a megfelelő talajvédelmi technikák alkalmazása, védeni kell az őshonos ökoszisztémát, minimalizálni szükséges az energia, víz és agro-kemikáliák használatát, csökkentik az üvegházhatású gázok kibocsátását.
Fontos, hogy nem magát a terméket, terményt, hanem a farmot, gazdaságot minősít a szervezet.