Fenyőtűlevél-tea Koffeinmentes

6.945 Ft

SZUPER TISZTA, MIKOTOXINMENTES TEA – Valóban a lehető legtisztább teát kapja: a fenyőtűlevél-tea laboratóriumi igazolással rendelkezik, amely szerint nem tartalmaz rovarirtó- és növényvédőszereket, nehézfémet és penészméreget (mikotoxin).

Minőségét megőrzi: 2022.05.31

Egységár: 138.900 Ft/kg

Készleten

Cikkszám: 20-T-16-0050-LEA-1 Kategóriák: ,
Telefonos információ

+36-70 / 648-18-77

GLS

Szállítási díj: 1.590 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap

Leírás

Mikotoxinoktól mentes* fenyőtűlevél-tea
* A Mikotoxinok olyan vegyületek, melyeket különböző penészgombák termelnek. Toxin = méreg

Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz, ezért egyszerűen csak finom!
Elkészítés

Egyszerűen forraljon fel vizet, tegye a tűleveleket egy csészébe vagy bögrébe, fedje le és hagyja állni 5-10 percig. Élvezze ezt a frissítő teát! Próbálja ki hidegen is! Kifejezetten friss, hűsítő ízt fog tapasztalni!

Az egészség érintése

A hagyományos gyógynövényektől eltérően ezeket a fenyőtű leveleket kémiai vegyületek nélkül termesztik, így biztonságosan fogyaszthatók. Szuper ízletesek és csupa jót tartalmaznak, ami lehetővé teszi, hogy a legjobban érezze magát!

Frissesség

A csodálatos tea titka a frissesség. Ezért nem hagyjuk hosszan állni a leszedett tűleveleket, hanem rendszeresen „szüreteljük”, hogy megőrizzük szuper ízüket. Visszazárható tasakban érkeznek a frissesség megőrzése érdekében. Csak az elérhető legfrissebb, legfinomabb teákat kínáljuk, olyan teákat, amelyekben minden kortyban megmarad a természet íze!

A kiváló minőséget garantálja:
Lean Caffeine

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.

Megnézem