Sült zöldség

  • Előkészítési idő30 perc
  • Főzési / sütési idő30 perc
  • Teljes elkészítési idő1 óra

    Hozzávalók

    • 1 csomag mélyhűtött bio karfiol vagy 1 fej friss karfiol
    • 1 csomag mélyhűtött bio brokkoli vagy 1 fej friss brokkoli
    • 1 bio cukkini
    • 1 kisebb bio nyári tök
    • 10 szál bio spárga
    • 1 bio édeskömény
    • 1 doboz bio kókuszfőzőkrém 330 ml
    • 3 db bio tojás
    • bors
    • oregáno
    • bio kókuszolaj

    Elkészítés

    1

    Pucoljuk meg a zöldségeket, vágjuk közepes darabokra és pároljuk meg kókuszolajon. Keverjük össze egy tálban a bio kókuszfőzőkrémet, tegyünk bele 3 tojást, fűszerezzük és keverjük össze. A zöldségeket tegyük bele egy kivajazott tepsibe, öntsük rá a kókuszkrém keveréket és 180 fokon süssük fél órán keresztül.

    Megosztás