Epres piskóta

  • Előkészítési idő15 perc
  • Főzési / sütési idő20 perc
  • Teljes elkészítési idő35 perc

    Hozzávalók

    • 4 bio tojás
    • bio édesítő
    • 3 kanál bio rizsliszt
    • 10 szem bio eper (friss vagy mirelit)

    Elkészítés

    1

    Válasszuk szét a tojásokat. A fehérjét kis sóval verjük habbá. Amikor félkemény, tegyük bele az édesítőt, majd verjük fel teljesen. Amikor már kemény habbá vertük, adjuk hozzá egyesével a tojássárgáját, majd fokozatosan, alacsony fordulatszámon tartva a habverőt, adjuk hozzá a bio rizslisztet.
    A piskótatésztát öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe, helyezzünk a közepébe eperdarabokat, és előmelegített 180 fokos sütőben süssük aranybarnára.

    Megosztás