Miért jött létre a GreenMark Organic?

A GreenMark Organic létrehozásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az egészséges, vegyszermentes, génmódosítás-mentes, adalékanyag-mentes, jó minőségű ételekkel segítsünk az embereknek egészségesnek maradni vagy egészségesebbé válni. Miben hiszünk? Hiszünk egy olyan világban, amelyben az egészséges bioélelmiszerek megfizethetők, és mindenki számára elérhetőek.

Miért válaszd a GreenMark Organic-ot?

Az élelmiszertermelés egyre inkább iparosodik, és csak a profitra irányul, ugyanakkor ez káros hatással van az élelmiszer minőségére. Az élelmiszereket egyre jobban feldolgozzák, erős vegyszerekkel permetezik, és a géntechnológiával módosított organizmusokat nagy mennyiségben használják az élelmiszer-előállításban. Ennek eredményeként az emberek elveszítik egészségüket. Soha nem volt fontosabb, mint ma, hogy tudjuk, mit eszünk, és amit eszünk, az honnan származik.

Küldetésünk

Az emberek érzékenységének felkeltése az olyan ételek iránt, amelyeknek a minőségében és az egészségre gyakorolt pozitív hatásában megbízhatnak.
Tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek tájékozott és felelősségteljes döntéseket akarnak hozni az általuk fogyasztott és vásárolt élelmiszerekkel kapcsolatosan. Ezt szeretnénk mi is támogatni, és hozzád hasonlóan NEM-et mondunk a géntechnológiával módosított élelmiszerekre, a mesterséges adalékanyagokra és az élelmiszertermelésnél használt vegyi anyagokra.
Szenvedélyünk a BIO.