Mindent. Etikusan. Kókuszdió.

A Coconut Merchant-nél nekünk a gazdák támogatása a legfontosabb célkitűzésünk, igyekszünk a lehető legközelebb kerülni a gazdákhoz és a termelőszövetkezetekhez, és keményen dolgozunk azért, hogy tisztességes árat kapjanak termékeikért. Jelenleg Sri Lankán, Thaiföldön, Vietnamban, a Fülöp-szigeteken és Indonéziában vannak partnereink és beszerzési forrásaink. Mindenhol ugyanaz a szellemiség vezérel bennünket és ezt a beszerzési és környezetvédelmi irányelveink is rögzítik.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nálunk a gazdák élvezhetik azt a valamit, ami a fejlődő országokban gyakran hiányzik: a pénzügyi stabilitást. Tudják, hogy velünk dolgozva továbbra is lesz partnerük, aki a jövőben is folytatja a tevékenységét, és aki a jövőben is együttműködik velük. Ily módon, ahogy mi növekszünk, ők is velünk tudnak növekedni – vásárlóink pedig nagyon is közvetlen támogatók ebben.

Mi nem viccelünk, komolyan gondoljuk!

Termékünk útjának minden lépését megtartjuk etikusnak, mert mi igazán törődünk a dolgokkal, akárcsak Ön. Kókuszdióink betakarításához semmiképpen sem használunk majmokat, kókuszdióinkat képzett szakemberek szüretelik. Ezek a szakemberek lenyűgöző mászó tudásuk és speciálisan tervezett eszközeik segítségével hozzák el Önnek a finom kókuszdiót – szenzációsak!