+36-70 / 648-18-77
Kollagén zselatin por natúr ízben 454 g
13.170 Ft
Legelőn nevelt, zöldtakarmányon tartott állatoktól származik.
Kóser, gluténmentes, GMO-mentes, glifozát mentes*.
Minőségét megőrzi:
Készleten
Telefonos információ
GLS
Szállítási díj: 1.590 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap
Leírás
Összetevők: Szarvasmarha zselatin.
Legelőn nevelt, zöldtakarmányon tartott állatoktól származik.
Kóser, gluténmentes, GMO-mentes, glifozát mentes*.
* gyomirtószer mentes
A legeltetett szarvasmarha tartás jelentősége:
Great Lakes Gelatin® azt az elvet vallja, hogy az állatok életminősége és jólléte befolyásolja a belőlük készített termékek minőségét. Ennek megfelelően a természeteshez legközelebb álló tartással szavatolják a legjobb minőségű alapanyagokat. A hidrolizált kollagén és zselatin termékeik Argentínában és Brazíliában szabadon tartott, legeltetett szarvasmarhák irhájából készülnek.
Tápérték információ
38 adag dobozonként
1 adagban (1 evőkanál 12 g)
Energia vagy tápanyag | (mennyiség) | (mértékegység) |
Energia | 167,5 / 40 | kJ / kcal |
Zsír | 0 | g |
Telített zsírsavak | 0 | g |
Szénhidrát | 0 | g |
Cukrok | 0 | g |
Fehérje | 11 | g |
Só | 0,35 | g |
Felhasználási javaslat
Egy evőkanál zselé egy fél liter folyadékot zselésít meg. Marhazselatinunk sokoldalúan használható a konyhában, lehet vele sűríteni, zselét készíteni, főzni a zselatinos desszertektől a pudingokon át a szószokig. Forró folyadékban feloldódik, lehűlve összesűrűsödik. Majdnem teljesen íztelen, színtelen és szagtalan. Nem kell főzni, csak egyszerűen a meleg folyadékba kell tenni és elkeverni. 1-2 óra alatt megdermed.
Tapasztalatunk
Ilyen kiváló és jó minőségű kollagén zselatinnal még nem találkoztunk. A receptek menüpontban több ételt (panna cották, fehérjeszeletek) talál, amelyekben mind ezt a kollagén zselatint használtuk.
Tárolás: 25°C alatt, száraz, hűvös helyen.
Származási ország: Brazília.
Nettó tömeg: 454g
A kiváló minőséget garantálja:
Great Lakes

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.