Fehér bio rizstészta-kagyló 225 g

1.410 Ft

A fehér rizstészta bio, gluténmentes fehér rizslisztből és forrásvízből készül, tojás és só nélkül.

Egységár: 6.267 Ft/kg

Készleten

Cikkszám: 26-T-07-0225-FAB-1 Kategóriák: , ,
Telefonos információ

+36-70 / 648-18-77

GLS

Szállítási díj: 1.590 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap

Összetevők

Összetevők: 100% bio rizsliszt*, forrásvíz
* Bio tanúsítvány az összetevőre

A fehér rizstészta bio, gluténmentes fehér rizslisztből és forrásvízből készül, tojás és só nélkül. A Szudéták Kaczawskie-hegységéből folyó kristálytiszta forrásvíz az üledékes mészkő kőzeten szűrődik át.
A rizsliszt a búzaliszthez képest könnyen emészthető és finom szemcséjű. Ezért ez a tészta nagyszerű búzatészta-helyettesítő azok számára, akik könnyebb, de mégis megszokott ételt keresnek.

Kézzel készített tészta

Az összetevők származási helye: Lengyelország.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

  • Magas fehérjetartalom.
  • Gluténmentes tészta.
Tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia 1548 kJ / 365 kcal
Zsír
0,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 82 g
- amelyből cukrok 0 g
Fehérje 7,5 g
* 0,25 g

*az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Elkészítés

Forraljon nagy mennyiségű, 4-5 liter vizet, ami az egész csomaghoz elég. Annyi víz legyen, hogy a tészta szabadon lebegjen majd benne. Ízlés szerint sózza, adjon hozzá egy nagy kanál növényi olajat! Tegye a tésztát a forrásban lévő vízbe, vigyázva, hogy az ne hagyja abba a forrást, és keverje meg egyszer.
Hogy optimálisan puha tésztát kapjon, forralja 6-8 percig, az „al dente“ vagyis fogkemény, harapható, nem szétfőzött tészta eléréséhez pedig 5-6 percig. Ne lépje túl a maximum időt! Forrás közben ne keverje! Szűrje le, még a szűrőben öblítse le egy kis meleg vízzel, és élvezze a nagyszerű tészta ízét. JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

A kiváló minőséget garantálja:
Jaroslav Pavel Fabijański (családi tésztagyár)

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.

Megnézem