+36-70 / 648-18-77
Bio Mandulabél blansírozott* 250 g
3.080 Ft
A mandulafa termése a világ összes olajos magvai közül az egyik legrégebbi és legismertebb.
* A blansírozás egy konyhai eljárás, rövid hőkezelés, amellyel a gyümölcsök, magok héja könnyen eltávolítható.
Minőségét megőrzi: 2023.12.31.
Készleten
Telefonos információ
GLS
Szállítási díj: 1.590 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap
Leírás
Összetevők: mandulabél*
* Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
A belső barna maghéjtól megszabadított bio mandulabél.
A mandula egy csonthéjas termés, illetve az azt termő mandulafa rövidebb neve. Őshazája Nyugat-, Közép- és Kelet-Ázsia. A mandulafa egy gyönyörű, középméretű fa, rózsaszín és fehér illatos virágokkal. A mandulafa termésének a belsejét fogyasztjuk. A mandula kemény héjban terem, a hártyája világosbarna színű és belül fehér.
A mandulafa termése a világ összes olajos magvai közül az egyik legrégebbi és legismertebb.
Felhasználási javaslat: akik a dió és a mogyoró közti ízélményt keresik, azok számára bármilyen formában történő fogyasztásra ajánljuk.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Kiszerelés: 250 g
Származási hely: EU
Tápérték információ
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia | 2619,18 kJ / 626 kcal |
Zsír | 56,3 g |
amelyből telített zsírsavak | 6,3 g |
Szénhidrát | 13,8 g |
amelyből cukrok | 2,3 g |
Rost | 11,3 g |
Fehérje | 21,7 g |
Só | 0,005 g |
A kiváló minőséget garantálja:
Bio Berta

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.
