+36-70 / 648-18-77
Bio kakaópaszta tallérok 300 g
4.610 Ft
A kakaó Közép- és Dél-Amerikában őshonos trópusi fa. Gyümölcsét leginkább a csokoládé fő összetevőjeként ismerik, bár egyre inkább fogyasztják tápértéke és íze miatt is.
Minőségét megőrzi: 2022.07.30
Készleten
Telefonos információ
GLS
Szállítási díj: 1.590 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap
Leírás
Összetevők: Bio kakópaszta* Dél-Amerikából
* tanúsított biogazdaságból származik
A kakaó Közép- és Dél-Amerikában őshonos trópusi fa. Gyümölcsét leginkább a csokoládé fő összetevőjeként ismerik, bár egyre inkább fogyasztják tápértéke és íze miatt is.
Kakaónkat jellemzően helyi szövetkezetek termesztik. A kakaóbabot tartalmazó zöld hüvelyeket kézzel szedik. A babot körülvevő húst ezután hagyják erjedni, ez a folyamat fokozza a bab egyedi ízét.
A babot ezután folyadékká őrlik, ami lehűlve kakaópasztává válik.
100% -ban természetes, kötőanyag és töltőanyag mentes, és alkalmas a vegánok számára.
Javasolt felhasználás: A kakaopaszta sütőanyagként használható, más ételekhez adható, vagy snackként fogyasztható. Fogyassz annyit, amennyire szükséged van. Élvezze az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend részeként.
Tárolás: hűvös, sötét és száraz helyen tárolja.
Tápanyag információ 100 g-ban
Energia | 2586 kJ / 625 kcal |
Zsír | 53 g |
ebből telített | 32,3 g |
Szénhidrát | 17,3 g |
ebből cukrok | 3g |
Rost | 10,5 g |
Fehérje | 14,5 g |
Só | 0,1 g |
100 g | %NRV* | 20 g | %NRV* | |
Foszfor | 443 mg | 63% | 44,3 mg | 6% |
Magnézium | 294 mg | 78% | 29,4 mg | 8% |
Vas | 5,2 mg | 37% | 0,5 mg | 4% |
Réz | 2,2 mg | 220% | 0,2 mg | 22% |
Mangán | 2,5 mg | 125% | 0,3 mg | 13% |
* NRV = Tápanyag referenciaérték
A kiváló minőséget garantálja:
Piura

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.