Kapros-túrós pogácsa

  • Előkészítési idő2 óra
  • Főzési / sütési idő20 perc
  • Teljes elkészítési idő2 óra 30 perc

    Hozzávalók

    • 200 gramm finomra őrölt bio mandulaliszt
    • 200 gramm kapros bio kókusztúró
    • 50 gramm vaj
    • 1 teáskanál só
    • 1 bio tojás
    • egy csipet szódabikarbóna

    Elkészítés

    1

    A kókusztúrót készítsük el, keverjük össze frissen vágott kaporral (vagy szárított kaporral). A mandulalisztet, a túrót, az olvasztott vajat, a tojást, a szódabikarbónát és a sót keverjük össze. Kézzel formázzunk belőle pogácsaformákat. Tegyük egy sütőpapírral kibélelt tepsire és előmelegített sütőben süssük 180 fokon 20 percig.

    Megosztás