Csokoládés-kókuszos panna cotta

  • Előkészítési idő20 perc
  • Teljes elkészítési idő2 óra 30 perc
  • Adagok száma9

    Hozzávalók

    • 8 dl bio kókusztej
    • 2,5 evőkanál füvet legelt marhából készült zselatin
    • bio édesítő

    Az öntethez:

    • 15 szem bio kakaótallér
    • 10 szem bio kakaóvajtallér
    • 1 kanál MCT-olajpor
    • bio édesítő

    Elkészítés

    1

    Melegítsük fel egy edényben a kókusztejet az édesítővel. Legyen forró, de ne forrjon. Öntsük bele egy turmixgépbe, tegyük bele a zselatint. Turmixoljuk össze, majd porciózzuk ki szilikon muffinformába vagy bármilyen süteményformába. Tegyük a hűtőbe 2-3 órára.
    Amikor megdermedt, melegítsünk vizet egy fazékban. Tegyünk fölé csokoládéolvasztó edényt, amibe helyezzük bele az öntet hozzávalóit.
    Amikor felolvadt, kanállal merjük rá a pudingra.

    Megosztás